- 19-07-2012, 09:07 - sasa 142

Ігор Суркіс: \”Для трансферу Селіна \”Динамо\” зробило все можливе\”

Ігор Суркіс: \”Для трансферу Селіна \”Динамо\” зробило все можливе\”

Президент \”Динамо\” Ігор Суркіс розповів про потенційного посилення команди і зкорема про те, чого й досі не відбувся трасфер захисника \”Ворскли\” Євгена Селіна

– Зі свого боку я для трансферу цього гравця зробив все можливе, але впливати на думку керівництва полтавського клубу не можу. У «Ворсклі» витрачають гроші, запрошують нового тренера, ставлять перед командою високі завдання. Я зробив по Селіну пропозиція – гідну, на мій погляд. Наразі м\’яч на стороні полтавців: захочуть вони відпустити хлопця – ми з задоволенням його придбаємо. А якщо ні, будемо вирішувати питання по позиції лівого захисника за допомогою інших кандидатур.

Що стосується самого Селіна, то, наскільки я розумію, він був би не проти змінити команду, перейти на якісно інший рівень, пограти в Лізі чемпіонів і разом з новою командою поборотися за чемпіонство в Україну. Крім того, в «Динамо» у нього була б зовсім інша мотивація – в тому числі і фінансова. Але в ході перемовин ми з повагою ставилися до позиції не тільки футболіста, але і президента «Ворскли» Олега Бабаєва і власника клубу Костянтина Жеваго.

– Наскільки вірна інформація, що в контракті у Селіна прописані 2000000 євро відступних, але «Ворскла» наполягає на більшій сумі – від 2,5 до 3 мільйонів?
– Контракт гравця не читав і з прописаними в ньому деталями не знайомий. Втім, на папері у Селіна з «Ворсклою» може бути зафіксовано все що завгодно, але, цілком допускаю, існують якісь особисті домовленості. Я розмовляв на цю тему виключно з Бабаєвим, якому відома моя пропозицію. Якщо полтавському клубу воно здасться цікавим, розраховую почути відповідь. Але – не перед самим закриттям трансферного вікна, а найближчим часом.

Дмитро ІЛЬЧЕНКО

\”Спорт-Экспресс в Украине\”

Погода